Om oss

Belli e Beati drivs av Nathalie Kleberger, med entusiastiskt stöd av maken Martin, och hittas i Lödöse (mellan Göteborg och Trollhättan).

Nathalie är leg psykolog och har alltid varit mest fängslad av hundar och relationen till dessa. Hundar har alltid funnits i närheten och erfarenheten sträcker sig ungefär 40 år tillbaks i tiden.

Sedan ärtiga tiken Beda (Little Frogs Vacqueyras Vignes) kom in i Nathalies liv har intresset för hundar, hundträning och avel vuxit. Nathalie är utbildad agilityinstruktör (A1); går för närvarande genom SBKs utbildningssteg med målet att bli Allmänlydnadsinstruktör samt Rallylydnadsinstruktör; är utbildad Rallylydnadsskrivare med målet att bli Rallylydnadsdomare; har genomgått SKKs distansutbildning Hundens Beteende samt SKKs Uppfödarutbildning och är utbildad MH-Figurant.

Nathalie och Beda tävlar tillsammans i Rallylydnad (Mästarklass) där Beda i dagsläget är en av Sveriges absolut bästa staffar, tävlar Agility i klass II (klara för start i klass III) samt tävlar lydnad med snar start i klass1.

Som extra nöje därutöver roar sig ekipaget med Bruks, Viltspår och annat smått och gott.

Med Boris tävlar Nathalie främst Rallylydnad och då i Mästarklass samt Lydnad i klass1. Utöver detta tränar de Bruks (spår) och viltspår tillsammans och husse tränar gärna lite NoseWork när tillfälle ges.

Bedas dotter Britt, från Vulkan-kullen, tävlar rally i fortsättningsklass (klar för avancerad efter bara 4 starter), lydnad i startklass (snart redo för klass 1) samt står i startgroparna för att tävla agility. Även Britt tycker att det är roligt att träna annat smått och gott vid sidan av.