Intresseanmälningar

Intresset för valpar verkar vara stort just nu.

Om ni är intresserade av valpar från vår kommande Vind-kull är ni välkomna att skicka mail eller fylla i formuläret här på hemsidan. Notera att valparna från den här kombinationen med all trolighet kommer att ha ganska bra tryck under tassarna och ett framtida stort behov av att arbeta, såväl fysiskt som mentalt. Vi ser därför gärna att man som spekulant har ett intresse av att ta tillvara på valpens potential, fullt ut. Välkomna med en intresseanmälan!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Intresseanmälningar

 1. Jessica Strand skriver:

  Hej.

  Vi är en familj men en pojk på 4 år och en staffe hane på snart 4 år. Vi är nu väldigt intresserade av att utöka familjen men en staffe till. Vi älskar denna rasen och varit tur staffar i många år, passat kompisars, till vi äntligen skaffade en egen för 4 år sedan.
  Vi bor i hus på landet med en stor inhägnad trädgård där hundar och barn kan springa och leka. Vi har skogen precis på andra sidan och där går vi promenad varje dag och det finns även längre promenadsträckor vi promenerar . Vi är aktiva och är ute varje dag, ibland promenad, ibland cykeltur och ibland skogsvandring. Vi försöker ha med hunden på allt vi gör. Min man jobbar dag och jag jobbar kväll/natt så det är inte mycket tid hunden behöver vara ensam hemma.

  Vi har lärt oss mycket om uppfostring av staffe tack vare vår Baxter. Vi är väl medvetna om vad rasen innebär och vad som krävs för att skapa en nöjd och stabil hund. Baxter kommer mycket bra överens med andra hundar, främst med andra staffar har vi märk. Han är bra på att känna av läget och anpassar leken beroende på om han leker med valp eller vuxen hund. Vi har inga tveksamheter till att han skulle funka jättebra tillsammans med en till hane.

  Om du undrar något så hör gärna av dig.
  Tack på förhand
  Jessica Strand

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *