Intresseanmälningar

Det formligen forsar in intresseanmälningar just nu och vi försöker att svara så gott det går. Skulle vi råka missa någon får ni gärna hojta igen.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

13 svar på Intresseanmälningar

 1. Nadja Lindeman skriver:

  Hej!

  Vi är en familj som bor i Lilla Edet, med mamma, pappa och dotter på 9 år som under längre tid pratat om att vi vill skaffa en ny familjemedlem i form av hund. Vi har tittat på många olika raser men har tillslut fastnat för denna underbara ras då vi haft möjlighet att träffa många välartade individer och vi älskar deras underbara personligheter.
  Vi vill lägga in en intresseanmälan på en tikvalp vid nästa kull och hoppas att vi kan få möjligheten att få tillökning i vår familj.

  Vi har tidigare haft en rottweilertik som jag, Nadja, hade stora planer att träna bruks med men livet kom emellan så våran goa tjej fick istället bli våran underbart väluppfostrade och mysiga krambjörn/soffpotatis/arbetskamrat och vandringskompis. Hon följde med min make till jobbet då han jobbar med fastighetsskötsel och kunde ta med henne, så hon blev väldigt sällan ensam och fick istället lära sig att hantera en sticksåg. 😅Tanken är att även isf det nya tillskottet i familjen skulle få bli arbetskollega och hänga med hela dagarna på olika servicejobb.
  Tyvärr blev vår rottweiler sjuk för många år sedan och fick då somna in. Efter det skaffade vi katt men inte känt oss redo för en ny hund kompis förrän för ca 6 månaders sedan.
  Jag själv hade önskat att få en kompis som har huvudet på skaft och som jag skulle kunna träna lite lätt med vardagslydnad, kanske lite agility och gå kurs, men även att hunden har en tydlig on/off knapp och gärna kryper upp i soffan på kvällen och snarkar ikapp med katten.
  Har intresset väckts för oss så ha oss gärna i åtanke vid nästa valpning, och då vi bor så nära er så finns ju även möjlighet om det är något ni önskar med fodervärdskap. Ha en jättefin kväll och vi hoppas vi hörs!

  • nats skriver:

   Hej, Najda

   Skicka gärna en intresseanmälan via formuläret här på hemsidan eller skriv ett mail till oss.

   Mvh, Nathalie

 2. Jessica Eklund skriver:

  Hej!
  Såg fina Britt i ert inlägg i Staffe-Snack 2.0. Här kommer ytterligare en intresseanmälning.
  Jag har sedan jag var 12 år haft hund. Vår senaste hund var en labbe som vår kennel inte kunde avla på så hon behövde omplacera hunden. Jag och min make Mattias var de första som vår ”kennelmamma” Solveig kontaktade.
  Vi är en familj på 4:a. Barnen är tillräckligt stora för att vara delaktig i en familjehund. Vi ser en hund som en självklar familjemedlem som ska vara med oss på så många aktiviteter som möjligt.
  Jag har testat på sök, viltspår, personspår, lydnadsträning och även ställt ut. Jag skulle gärna vilja testa på rallylydnad med en framtida hund.
  Jag kan ha med mig hund på jobbet och både jag och Mattias har hundvana föräldrar. Jag har haft både tikar och hannar men om jag skulle få önska så väljer jag tik. Gör gärna Bph och röntgen. Mvh Familjen Eklund

  • nats skriver:

   Hej, Jessica

   Skicka gärna en intresseanmälan via formuläret här på hemsidan eller skriv ett mail till oss.

   Mvh, Nathalie

 3. Barbara skriver:

  Hello, we are looking for a female puppy for our male Staffy. We brought him with us from Botswana, Africa (should say something as to how much we value him) last year. We have had him for a few years, and absolutely adore him. I am a housewife, so always home. We have about 3,2km of forest, so plenty of room to run. We are mainly looking for a companion for him, as my mother-in=law’s dog died yesterday. We would like to breed them once or twice, so not looking for a business venture. I have had dogs all my life, from Dachshunds to German Shepherds. Our Staffy is registered with KUSA (Kennel Union of South Africa). If you would like more information or picture of him, then will be happy to supply. Thank you very much for your consideration.

 4. Anna Sjöberg skriver:

  Hej! Jag har gjort en intresseanmälan och mailat dig men tyvärr inte fått något svar ännu. Hoppas du hör av dig snart

  Mvh Anna

 5. Anna Sjöberg skriver:

  Hej! Jag har gjort en intresseanmälan och mailat dig men tyvärr inte fått något svar ännu. Hoppas du kan hör av dig snart.
  Mvh Anna ☺️

 6. Markus Larsson skriver:

  Hejsan, såg att ni hade mycket intresseanmälningar nu för valpar, kollat eran sida med jämna mellanrum efter någon uppdatering ang valpar. Mvh Markus

 7. Cassandra och Malin Emanuelsdotter skriver:

  Hej vet inte om våran intresseanmälan kommit fram som vi skickade för ett tag sedan så har nu skickat en igen och hoppas att du får den.
  Vi är väldigt intresserade av en tik från denna kombination, detta kommer bli en super kombo, med mycket härlig energi och bra tryck under tassarna 🤩

 8. Ulrika Ljung skriver:

  Hej, jag och min man Emil har funderat många år på att skaffa hund. Nu när våra två tjejer flyttat hemifrån känner vi att vi har tid för att engagera oss i att ta hand om en hund. Vi har kikat, funderat, tänkt och tänkt igen. Och just den här rasen som ni föder upp tror vi passar oss bra. Vi är mycket intresserade.

 9. Anna Sjöberg skriver:

  Hej! Bara undrar om du har fått mitt mail eller intresseformläret? ☺️

  Mvh Anna Sjöberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *